instructeur X-Core Aerofit

Noord-Scharwoude
Zaterdagochtend 10:00 uur

Wij vragen:

  • Ervaring in de fitnessbranche
  • Sociaal vaardig
  • Zelfstandig

Wij bieden:

  • Leuke sportieve collega's
  • Passend salaris
  • Gratis sportabonnement

Fitnessclub Aerofit

Fitnessclub Aerofit is onderdeel van Fitnessclub Nederland, een fitnessketen met een tiental vestigingen verspreid door Nederland. Onze clubs hebben een huiselijke sfeer, ruime openingstijden en een gevarieerd aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen. Onze leden komen bij ons voor hun plezier, gezondheid of om te ontspannen.

Fitnessclub Aerofit is op zoek naar een instructeur X-Core voor in de zomervakantie op de zaterdagochtend om 10:00 uur. Ben jij sportief en een echte aanpakker? Lijkt het je leuk om onze leden uit te dagen en het uiterste in ze naar boven te halen? Dan ben jij de instructeur die we zoeken!

Wat is X-Core?

Tijdens deze ultieme core (rug/buik) workout train je het hele lichaam. Het zorgt voor een betere conditie, sterkere spieren en je verbrandt veel calorieën. Deze groepsles is ideaal voor het werken aan je sixpack en het helpt je met afvallen.

Met deze workout train je met een speciaal ontworpen x-Core-trainer, dat is een buis gevuld met een bewegende massa en zorgt er voor dat je constant je core aanspant. X-Core is een effectieve groepsles met veel power en plezier. De groepsles X-Core valt onder House of Workouts. 

Word jij onze nieuwe collega?

Je hebt passie voor mensen, sport en helpt graag om onze leden alle ins en outs van X-Core bij te brengen. Jouw enthousiasme en energie weet je over te brengen op de personen die deelnemen aan jouw groepslessen en daarnaast slaag jij erin de sporters zich op hun gemak te laten voelen.

Enthousiast geworden? 

Solliciteer nu

Ontdek Fitnessclub Aerofit

Geïnteresseerd?
Stuur ons je sollicitatie!

Versturen